Philips FC6148 Review

effectiviteit Effectiviteit
prijs Prijs
kwaliteit Kwaliteit
ontwerp Ontwerp

Bekijk Prijs op Coolblue

Philips FC6148De Philips FC6148 is volgens ons de beste kruimeldief. Deze is niet de goedkoopste, maar biedt toch een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Dankzij de snelle oplaadtijd en het oplaadstation staat deze kruimeldief steeds voor je klaar. Zo kan je snel stofzuigen.

Verder beschikt deze over een duurzame accu met indicatie en een goede zuigkracht. Ook is er genoeg volume om stof op te vangen en oogt de kruimeldief zeer goed.

Voordelen

 • Wandhouder: Met de wandhouder kan de kruimeldief bevestigd worden aan de muur. Zo is deze steeds binnen handbereik en kan je snel iets stofzuigen. Je kan de hulpstukken ook in de houder opbergen.
 • Oplaadstation: Wanneer je de kruimeldief in de houder plaatst, wordt deze automatisch opgeladen. Dit zorgt ervoor dat deze steeds opgeladen is.
 • Oplaadindicatie: De kruimeldief is voorzien van een indicatie zodat je weet wanneer de stofzuiger opgeladen is.
 • Goede zuigkracht: De kruimeldief beschikt ook over een goede zuigkracht, zodat je gemakkelijk stof kan opzuigen. Natuurlijk is de kruimeldief geen vervanging voor de traditionele stofzuiger.
 • Lithium-ionaccu: Dit type accu is zeer duurzaam en beter dan andere types. Hierdoor blijft de actietijd van de kruimeldief langer behouden.
 • Soft-touch handvat: Het gebogen handvat is gemaakt uit zacht rubber en zorgt voor een goede grip tijdens het stofzuigen.
 • 9 minuten actietijd: Met een accuduur van 9 minuten heb je net genoeg tijd om iets kleins te stofzuigen. Voor in de auto kan dit echter te kort zijn.
 • Gewicht: De kruimeldief is zeer licht (0,8kg). Hierdoor is deze zeer gemakkelijk in gebruik.
 • 0,5l stofbak: Met een stofbak van 0,5l kan de kruimeldief vrij veel stof opslaan. Je moet deze dus niet zo snel ledigen.
 • Snelle oplaadtijd: De kruimeldief is op een relatief korte tijd opgeladen, zodat je hem snel weer kan gebruiken.
 • Gemakkelijk te reinigen: Het reinigen van de kruimeldief gebeurt snel en gemakkelijk.
 • Ontwerp en kleuren: Je kan de kruimeldief kopen in drie kleuren: zilver, groen en zwart. Verder heeft deze een minimalistisch en eigentijds ontwerp.

Nadelen

De kruimeldief heeft een actietijd van maar 9 minuten. Uit ervaring weten we dat 9 minuten te kort is om grote zaken te stofzuigen. Indien je de kruimeldief ook in de auto wil gebruiken, kan je beter kiezen voor een langere actietijd. Een voordeel is dat deze snel opgeladen is.

De kruimeldief heeft geen HEPA-filter. Hierdoor wordt de uitgeblazen lucht minder goed gefilterd, waardoor deze nog stof kan bevatten. Dit is nadelig voor mensen met allergieën, zoals astma.

Verder maakt de kruimeldief een geluid van 81dB. Dit is zeer luid en kan storend zijn wanneer je op appartement woont.

Besluit

We kunnen besluiten dat je met de Philips FC6148 geen verkeerde koop kan doen. De kruimeldief heeft een gematigde prijs, maar is van uitstekende kwaliteit.

Specificaties
Prijs €€
Type Kruimeldief
Stofopvang Stofbak
Energielabel -
Harde vloer -
Tapijt -
Geluid 81dB
HEPA-filter Nee
Snoerlengte -
Gewicht 0,8kg
Afmetingen 46cm x 16cm x 16cm

Bekijk Prijs op Coolblue