Dirt Devil Spider M607 Review

effectiviteit Effectiviteit
prijs Prijs
kwaliteit Kwaliteit
ontwerp Ontwerp

Bekijk Prijs op Coolblue

Dirt Devil Spider M607De Dirt Devil Spider M607 is een robotstofzuiger die doet wat hij moet doen. Deze bezit enkel de hoogstnodige functies. Ondanks de lage prijs, biedt deze robotstofzuiger toch een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Zo kan deze gemakkelijk onder obstakels stofzuigen en hindernissen ontwijken met behulp van de ingebouwde sensoren. Ook beschikt deze over een goede zuigkracht, waardoor er voldoende stof wordt opgenomen.

Wanneer je op zoek bent naar een uiterst goede robotstofzuiger met veel functies, dan kan je beter opteren voor een duurdere robotstofzuiger.

Voordelen

  • 7cm hoog: Met een hoogte van maar 7cm kan deze onder de meeste obstakels stofzuigen, zoals zetels.
  • Afgrondsensoren: Met speciale sensoren kan deze robotstofzuiger hoogteverschillen detecteren, waardoor deze niet van de trap valt.
  • Botssensoren: Door de botssensoren is deze in staat om obstakels te ontwijken. Zo worden meubels of andere zaken niet beschadigd.
  • Lage prijs: De robotstofzuiger heeft zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Hoeken: Met speciale borstels aan de zijkant en door de ronde vorm worden hoeken beter gestofzuigd.
  • Licht: Met een gewicht van 1,5kg is het niet moeilijk om de robotstofzuiger de trappen op te dragen.
  • Geluidsniveau van 68 dB: De robotstofzuiger is niet stil, maar zeker niet te luid.
  • Rubberen rand: Door de rubberen rand worden meubels niet beschadigd bij een botsing.

Nadelen

De robotstofzuiger beschikt over een willekeurig mapping systeem. Dit wil zeggen dat deze het terrein met de hindernissen niet opslaat. Hierdoor worden sommige plekken niet gestofzuigd.

Ook heeft deze geen oplaadsysteem, waardoor je deze zelf zal moeten opladen. Bovendien heeft deze robotstofzuiger een vrij kleine accu. Hierdoor zal je deze sneller moeten opladen.

Een ander nadeel is de kleine capaciteit van de stofbak (0,3l). Dit wil zeggen dat je deze snel zal moeten ledigen.

Verder is de robotstofzuiger niet uitgerust met een HEPA-filter. De uitgeblazen lucht wordt dus niet optimaal gefilterd en kan nog stof bevatten. Dit is nadelig voor mensen met allergieën, zoals astma.

Als laatste moet je weten dat robotstofzuigers het stofzuigen niet kunnen vervangen. Af en toe zal je zelf de stofzuiger moeten bovenhalen.

Besluit

Hoewel de Dirt Devil Spider M607 een paar nadelen heeft, blijft het toch een goede robotstofzuiger voor deze lage prijs.

Dit model is vooral geschikt voor mensen die een robotstofzuiger willen die doet wat hij moet doen zonder extra functies.

Specificaties
Prijs
Type Robotstofzuiger
Stofopvang Stofbak
Energielabel -
Harde vloer -
Tapijt -
Geluid 68dB
HEPA-filter Nee
Snoerlengte -
Gewicht 1,5kg
Afmetingen 28,5cm x 28,5cm x 7cm

Bekijk Prijs op Coolblue