Philips FC8723/08 Performer Expert

De Philips FC8723/08 Performer Expert is de best verkochte stofzuiger van dit moment. Het belangrijkste kenmerk van deze stofzuiger is dat deze een energielabel A heeft. Dat wil zeggen dat deze zeer weinig elektriciteit verbruikt.

» Verder lezen

Bosch BGL35MOV20 Review

De Bosch BGL35MOV20 is een goedkope stofzuiger, maar biedt toch een goede zuigkracht. Het grote nadeel is echter dat hij niet energiezuinig is.

» Verder lezen

Nilfisk Elite P Superior Review

De Nilfisk Elite P Superior is een iets duurdere stofzuiger, maar is van een uitstekende kwaliteit. Met een garantie van maar liefst 5 jaar is deze stofzuiger gemaakt om lang mee te gaan.

» Verder lezen

Black & Decker PV1820L-QW Review

De Black & Decker PV1820L-QW behoort tot de duurdere kruimeldieven. Niettemin is deze toch een goede koop. De kruimeldief beschikt over een 200° draaibare neus.

» Verder lezen

Philips FC6148 Review

De Philips FC6148 is volgens ons de beste kruimeldief. Deze is niet de goedkoopste, maar biedt toch een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

» Verder lezen

Nilfisk Handy 2-in-1 Review

De Nilfisk Handy 2-in-1 is inderdaad een “handy” steelstofzuiger. Zo biedt deze een uiterst goede prijs-kwaliteitverhouding. Vooral het feit dat je deze kan omvormen naar een kruimeldief is zeer handig. Zo kan je deze ook gebruiken voor in de auto.

» Verder lezen

Neato XV Signature Pro Review

De Neato XV Signature Pro is een zeer complete robotstofzuiger met vele handige functies. Hij behoort tot één van de beste robotstofzuigers op de markt.

» Verder lezen

Dirt Devil Spider M607 Review

De Dirt Devil Spider M607 is een robotstofzuiger die doet wat hij moet doen. Deze bezit enkel de hoogstnodige functies. Ondanks de lage prijs, biedt deze robotstofzuiger toch een goede prijs-kwaliteitverhouding.

» Verder lezen